(ВІДЕО) На Буковині затримали нелегалів з Південної Азії

НАЗАД
02 серпня 2019 11:05

Через Україну до країн Євросоюзу - саме такий маршрут обрали четверо іноземців, які намагалися в обхід пункту пропуску подолати українсько-румунський кордон.

В результаті реалізації інформації, яку співробітники оперативних підрозділів Західного регіонального управління здобули напередодні, вчора близько 23-ї години прикордонники затримали групу нелегалів. Чоловіки спробували подолати кордон в межах ділянки відповідальності відділення «Нижні Петрівці». На пошук правопорушників з відділу «Красноїльськ» та «Порубне» Чернівецького загону вибули групи реагування та курсанти Національної академії, які прибули на посилення охорони кордону. Ними були перекриті усі напрямки можливого руху правопорушників.

З появою прикордонників особи спробували втекти. Під час переслідування втікачів охоронцями кордону здійснено попереджувальні постріли вгору, після чого вдалося затримати правопорушників. З їх слів стало відомо, що троє з них є громадянами Пакистану та один Бангладеш. Всі чоловіки віком до 30 років. При собі вони не мали документів. Тривають заходи щодо встановлення їх осіб та з’ясування всіх обставин правопорушення, подальшу їхню долю вирішить суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси